Vackert. xx 

Mother and daughter



LOVE SHANNON xx

hej på dig med




2 foton från veckan från kusten. åh vad jag älskar havet och solnedgångar och stjärnhimmlar. det är allt så himla fint. ♥ xx

29 juli 2012



LOVE SHANNON 

Bittersweet



Testade att blanda två nytagna bilder och jag tyckte faktsikt att det blev riktigt fint. Nåja, förmodligen har vi underbart sommar väder och njuter lite till av att det är sommarlov. Mysiga kvällar och en massa gott! 

Många kramar till er från mig ^^ //tidsinställt

SMILE MORE


Fina tröjor från fina monki. Gillar den med SMILE More särskilt :) Det borde vi alla göra mer. Vara lyckliga och ha ett leende på läpparna. Det skulle göra världen ännu vackrare. Inte sant? 

(tidsinställt ^^) Kram!

They're the same but unique




Visst är den fin? Bestämde mig för att göra min en egen svan för jag tycker att det är så otroligt fint. Jag ska nog göra flera stycken och hänga upp i mitt rum. 

Love Shannon      (fortfarande tidsinställt, då jag är i Falkenberg veckan ut) 

You did what you did to me, now it's history



Lyssnar hundra gånger om på Ane Brun - Big in Japan

All the best, Shannon

...



Tidsinställt.. befinner mig någonstans i Falkenberg. Hoppas att ni mår bra :) Love xx

CHEEKY MONKEY I LOVE YA YOU KNOW



OK. Även ifall min katt hoppar upp och snor min kalkonskiva från mackan och hittar på en massa bus så älskar jag honom ändå. Man får göra misstag och ingen är perfekt. Remember that.

I'm on my way to a place with no limits




Vilken gillar ni mest, den med färg eller den i svartvitt? Love Shannon

good morning sunshine





 Min frukost häromdagen! MUMS :) Hoppas att ni mår BRA ^^ KRAM <3


fascinating creatures



Älskar dem ^^ Bilder från weheartit ♥ Sov finast xx 

you should listen to true words you know




Love.....xx 

laugh out loud



Fina grejer från Topshop! Jag älskar toppen, den ska jag verkligen försöka köpa om den finns :) Har ni någon favorit? ♥
Kram på er! Ha en underbar dag ♣

...

 inspiring pics from here ♥
 
Hej på er! Jo.. funderar på om man ska skaffa tumblr? Jag följer rätt många som har det och det är sååå inspirerande :) Har ni tumblr? Vad heter ni? 
 

a sorry doesn't mean anything

 
xx

we sail into infinity



Details. xx

blue as the ocean





Ännu en grej från Paris som jag inte har visat. Hittade denna havsblåa ring uppe i gulliga Montmarte och jag ångrar inte en sekund att jag köpte den! ♥ Hoppas att ni har en mysig lördagskväll :) Kram på er ^^

jordgubbar är bland det bästa som finns



Hej alla fina! ♥ För två dagar sedan var jag och plockade jordgubbar med några kompisar och det var så mysigt. Jordgubbarna smakar så mycket godare när man har plockat dem själv. De satt perfekt på min frukost idag med lite yougurt. Sånt som hör till sommaren :) 

ELLE magazine and strawberrys

//Shannon

cosy summer




Trots att sommaren visar sitt sämsta väder tycker jag att det är en mysig sommar. Halvgrå himmel, katterna sover på otänkbara ställen, många koppar te, att vakna upp i lugn och ro på morgonen och att man kan hitta på precis vad man vill. ♥ 

eiffel tour




hope your day has been great! all the best, Shannon xx

när du flyttar blicken från målet ser du hinder


Inspiration från älskade weheartit ♥ sitter nu med en kopp te och försöker lära mig att stava franska ballet ord. Och det är inte så lätt när man går i spanska plus att det stavas helt annorlunda än vad man säger. Wish me good luck! 

all the best, Shannon 

It don't matter if you're black or white

 


Hej finisar! Har ändrat här på bloggen så att mina bilder är större vilket jag iallafall tycker är bättre :) Nu ser det dock lite konstigt ut eftersom de tidigare inläggen är mindre men det får ni allt stå ut med hihi '^^ Måste bara säga att jag älskar svartvita bilder. Gör ni det med? 


Frukten har en diameter som varierar mellan 10-15 cm, gult skal och gult segmenterat fruktkött



Himla gott på morgonen. ^^ xx Shannon

Abandon



xx Shannon

You make me very happy




Rätt enkelt men fint tycker jag :) Vad tycker ni? ^^ xx


I'm a highway man on the road again



1
 2 3 4 5

life is all about doing the things you love most



Några fler bilder från ikväll. bara så att ni vet så har jag bestämt mig för att blogga när jag har bilder och känner för det eller hinner nu i sommar. så det blir kanske uppdatering varannan dag eller något sånt eller varje dag det vet jag inte. aja för jag gillar inte att blogga bara för att, det måste liksom vara kul och ha något att visa och sånt. om det är något ni speciellt önskar att jag ska visa eller berätta eller what ever you feel for , såå fråga på bara :) Love you guys !
God natt typ ^^xx

marshmallows . oh yes please



Ikväll har jag varit vid vår fina kust och grillat med familjen och haft det riktigt mysigt! Jag har till och med badat i Sveriges otroligt kalla hav. Fick mig två inbakade flätor av min syster också.  xx Shannon


smoking kills you



Jaaaaaoooo. xx Shannon

Some people are so spoilt that they just can't admit it



Hej alla fina där ute :) Förlåt för några dagars uppehåll med bloggandet ... har haft fullt upp och inte tillgång till någon dator. Jaja, nu blir det iaf uppdatering som vanligt ;) Hoppas att ni har haft en finfin dag! Det har jag och nu är jag trött så ska gå till sängs alldeles strax. ^^ Några dåliga iPhone bilder från helgen och idag blev det men imorgon blir det roligare ,, see ya :D xx Shannon