Answers II.

1. framtidsdrömmar? 
Att stå på scen och göra det bästa jag vet, dansa. älska mitt liv och vara lika lycklig som jag är nu. 
2. tio bästa låtarna? 
Passenger – Staring At The Stars
Ashram – Il Mostro
Miss Li – Kings & Queens
Of Monsters And Men – Dirty Paws
Mumford & Sons – Ghosts That We Knew
Ane Brun – True Colors
The Kooks – Sway
Håkan Hellström – Tro Och Tvivel
Passenger – Life's For The Living
3. hur ser din drömkille ut? Något i den här stilen med sånna där mörka, djupa och bruna ögon.
4. favoritårstid? 
Sommaren för att den är så varm och skön och jag älskar att bada i havet och bli solbränd. Tycker däremot om vintern också för att den är så mysig och den är bara så spännande på något sätt och man kan bära mycket kläder, som stickade tröjor och sånt fint.
 
XOXO

great day.


Jag har haft en AWESOME dag. Fick tillbaka mitt matteprov och är jättenöjd! Jag har gjort ett religionsförhör som gick rätt okej tror jag och sedan hade jag en rolig och bra balettlektion. Och.. jag har inga läxor att göra idag.. I'm in heaven, hahah. Nu ska jag se om jag kan klicka hem några fina balettdräkter som blir bra till auditions och så. 
Hoppas att er dag har varit underbar och att ni mår prima. PUSS
XOXO

we put three sugars in our tea

 
Absolut älskar, älskar, älskar Passengers nya album 'all the little lights'. Så himla bra och musiken är en sån som man kan lyssna på närsomhelst. Love to the music! 
 
 
XOXO

the world is a small place.

 
 
Top Model nu på tv3. Puss!
 
XOXO

Sunday happiness.

 
bildbrist igen, blev några knasiga foton på mig istället.
 
I ren läxväg har jag inte gjort mycket alls, förutom att jag har avlsutat min första novell.. men jag har haft en grymt bra helg! Dansade både igår och idag. Ikväll var jag på bio och såg baletten La Bayadére från Bolshoi teatern. Åh de är så himla duktiga! Blev så inspirerad och kan inte vänta tills jag står i ballet-salen imorgon! :)
Nåja.. Jo just det, jag håller på att göra om i mitt rum. Ny säng och så och ska försöka hitta någon fint överkast.. tänker mig ett vitt, stilrent och fint. Någon som har något tips? 
 
Hoppas att er helg har varit lika toppen som min, puss på er!
 
XOXO
 

bara för att jag älskar sådana.

 
 
Yes, här får ni ett inspirations-tumblr-collage. Själv älskar jag dem och det är dessutom superkul att göra. :)
Bilderna är härfirån. Hoppas att ni har haft en fin lördag, för nu säger jag godnatt! puss

XOXO

My first answers.

 
 
1. Ditt bästa födelsedagsminne. 
När jag var 7 år tror jag. Vi åt en pannkakstårta och det var en perfekt sommardag och alla mina kompisar var på plats!
2. Vilka kompisar brukar du/tycker om att hänga med? 
Känns lite meningslöst att skriva ner dem, för ni vet inte vilka dem är tyvärr. Men hela min klass är go!
3. Varför skaffade du en blogg? ;) 
Jag skaffade en blogg för att jag ville dela med mig av mina fotografiska minnen men också för att jag själv skulle  bli bättre och lära mig mer om fotografi. Dessutom har jag alltid vart intresserad av att blogga, det är så kul!
4. Hur skulle du vilja att din framtid skulle se ut? 
Ojj vilken fråga.. för många är denna nog obesvarad men jag har faktiskt en rätt klar syn på det hela just nu. Jag skulle vilja komma in på en dansskola och sedan gå med i ett danskompani *dröm*. Tiden emellan skulle vara fylld med roliga påhitt, skratt och nya människor. Jag skulle fotografera fint när jag hade tid..
5. Din bästis elr bästisar? 
Helt ärligt har jag faktiskt aldrig gillat det där med "bästisar". Jag tycker om att vara med alla och inte bara en person, men såklart har man närmare vänner än andra. :)
6. Vad brukar du göra på fritiden?
Min fritid är rätt knapp, med tanke på att jag dansar i skolan till halv 6 varje dag.. Fast å andra sidan är det ju det jag vill göra på fritiden ;) Dock när jag har extra tid brukar jag fotografera, titta på film/bio, vara med vänner, stretcha, shoppa och en massa annat kul som jag inte kommer på nu haha :)
 
XOXO

through another lens

 
Middag på ett Crêperi i Oslo och skridskoåkning med fina Anna.
Stretchning i skolan idag och den finaste jordgloben.
 
@shaannoont
XOXO
 

time is a precious thing

  
 
åh, känslan när ett matteprov är över. obeskrivligt. 
 
XOXO

X VIII

 
 
Godkväll allihop! Jag har redan fått in många frågor till min lilla frågestund, vilket jag är jätteglad över. Den pågår fortfarande så glöm inte att ställa frågor om ni så har några.. I Oslo fotade jag min kompis Irma lite och resultatet blev rätt bra tycker jag. Nåja, nu blir det matteplugg och Top Model Sverige, får ju inte missa premiären. :)
XOXO
 
 

anything.

 
Yes det är sant! jag har min första frågestund ever. haha.. får se hur det här går. Bloggen är ju trots allt 1 år och några veckor gammal, så det är nog på tiden. Fråga vad som helst, bästa frukosten, kamerautrustning eller bästa minnet.. fritt fram! 
 
XOXO
 

fill it with notes about good things.

 
Jag hittade en text på tumblr för några månader sedan där det stod såhär: start off year 2013 with an empty jar and fill it with notes about good things that happen. On new years eve, empty it and see what awesome stuff happened that year.. och jag föll för idén direkt. Jag tycker absolut att ni ska testa det här också, det gör att man ser mer positivt på livet samtidigt som det är rikitgt kul. 
Dekorera er burk så att ni blir glada när ni ser den. Puss

XOXO

le surprise

 
 
en Macbook pro var överraskningen jag fick en tisdag härom veckan. är super, super glad! kärlek vid första ögonkastet. tack mamma ♥
 
XOXO

if you don't know where to go, follow your nose.

 

home, home from my Oslo trip.
hoppas att ni har haft en underbar vecka. kallt har det vart men det är så fint på något sätt. när solen sticker fram lite då och då blir det ju bara ännu bättre, inte sant? 
min Oslo resa gick ju inte direkt som jag ville, kom inte in på skolan och fick därmed inte dansa mer än första dagen. tråkigt, men då vart det väl inte meningen att jag skulle gå i Oslo.. I'll find another place don't you worry :)
i fredags spenderade jag istället en dag på stan med min finfina vän Irma :). det var så fruktansvärt kallt så vi sprang in i nästan alla Karl Johanns butiker hahah.
åt gott och träffade våra andra kompisar på kvällen, myysigt! 
 
Nu är jag däremot rätt trött.. åkte med en buss kvart över åtta imorse så ska ta och gå till kojs nu. Good night guys..
 
XOXO

audition next


fina ni, nu har jag stuckit igen.. till Oslo. ska göra min allra första dansaudition här och är så taggad men också lite nervös. imorgon ska jag upp vid halv nio och klockan tolv börjar audition. jag är i Oslo tills på lördag så ni får följa min resa på instagram, shaannoont . ha det bäst! xoxo


She started dancing at a young age.


Här sitter jag helt okunnig med min nya dator och skriver ett inlägg efter några dagars uppehåll. Jag har varit i Stockholm och besökt Kungliga balletskolan för att bli lite klokare om vart jag vill ta vägen till hösten. Därför har jag inte bloggat något, är ledsen för det men ni har säkert haft det bra ändå. 
Idag har jag fotat lite fina saker, min nya mumin kopp till exempel. Den är helt perfekt.
 
Lyssnar på Florence+the machine och tänker på allt ifrån gymnasium till att man borde uppskatta livet mer. 
XOXO
 

micky mouse.


tröja från London.

första skoldagen avklarad och den var inte så farlig faktiskt. något som gjorde dagen ännu bättre var en överraskning som jag fick när jag kom hem. åh jag är så himla glad! ni får snart se vad det är.. har ni haft det bra?

godnatt, XOXO
 

a place far away.



I London hittade jag en jättesöt smyckeshängare.. nu återstår det bara att hitta en fin plats till den. Fick de här par örhängena i julklapp, ugglor och ett par med snäckor från nya zeeland.
Som för många är det sista lovdagen idag och det känns ju lite trist men jag är ändå lite taggad på att börja skolan. Nu har jag bara en termin kvar i grundskolan vilket känns helt sjukt men likaså himla härligt.. för, åh vad jag vill ut på nya äventyr! 

XOXO 

quote.

 
 

XOXO

not left.

 

 
Jag har denna fredag dansat/tränat några timmar och njuter lite till av ledigheten. Jag har tittat på gladiatorerna, älskar det programmet och nu ser jag på mission impossible. ja jag gillar action. haha. detta är två bilder från London som jag tog lite sådär random..
Vill säga tack för alla era fina kommentarer som jag har fått på senare tid. Jag blir så himla glad och hoppas att alla ni fina stannar kvar. Puss på er.

XOXO

winter land.






några bilder jag tog under julhelgen när jag var i mormor&morfars skog. älskar granar&snö tillsammans, så vackert..

XOXO

six days in london.







vill börja med att säga gott nytt år på er allihopa! hoppas att julen och nyår har varit toppen för er.
jag har haft det grymt bra i London med mycket skratt, shopping, god mat och många fina minnen. 
jag har bl.a sett min bror i en phantomime (julföreställning, musikal&komedi..) vilket var såå kul. hittat fin fina kläder och grejer i camden, oxford street, picadilly circus, kingston och covent garden. fick äntligen mina dr martens (!) och träffat nästan hela engelska släkten och på den sista bilden ser ni min kusins barn och jag. 

nu är jag tillbaks med en massa bilder och jag kan inte vänta att få visa er allihop! 

XOXO