nu rymmer jag till London.



Det är inte kul att behöva säga hejdå till er läsare, när jag äntligen orkar blogga igen. Jag ska nämligen till London ikväll för att bl.a fira nyår med familjen och jag måste kila om fem minuter så detta inlägg skrivs i en enda hast.. förlåt..
Jag vill önska er ett Gott Nytt år och jag hoppas att ni har ett mysigt lov. 
Puss på er! XOXO


lite av min jul tvåtusentolv.



Förlåt för den långa pausen jag har gjort, som ni såg i mitt senaste inlägg så har min katt Nemo har åkt upp till himlen och jag är hemskt hemskt ledsen över det. Jag hade inte kraften att blogga.
Min jul vart iallafall mysig, under omständigheterna. Snölyktor, spel med kusiner, på landet hos mormor&morfar och bakat ett Nemoland-pepparkakshus. 
Ett väldigt sent God Jul på er <3

XOXO

aldrig mer ses vi.



saknar dig så obeskrivligt mycket. du betydde så mycket för mig. jag fattar inte att du är borta, det gick för fort, du var bara ynka sju år och jag hoppas att de var några fina år. jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, gråter nästan hela tiden, men nu börjar tårarna ta slut, jag orkar inte mer. om du bara kunde komma tillbaka? jag älskar dig så sjukt mycket. du kommer alltid att vara världens bästa katt.

vem ska nu ligga i mitt knä, göra mig glad när jag är ledsen, vara en sällskapssjuk liten katt, busa runt, göra hemmet till världens bästa, dricka från kranen och inte skålen, tugga sönder alla gosedjur, få den där extra ostbiten och smita ut?

R.I.P Nemo


godaste knäcken



Jag gjorde ju knäck igår och det blev så himla bra! Här får ni receptet som är jätteenkelt ifall ni vill testa:

2 dl strösocker
2 dl sirap
2 dl grädde
1 msk smör
ca 1 dl finhackade mandlar 
Låt sockret, sirapen och grädden puttra (inte för hög värme) i ungefär 1 h och rör om med en sked med jämna mellanrum så att det inte bränns i botten. Gör kultestet för att se om den är klar (glas med vatten, lägg i lite knäck, ta upp knäcken och om det går att göra en kula av det så är det klart i princip). Lägg i en klick smör och mandlarna och rör om. Lägg upp i små formar, låt kallna .. bon appetit :)

XOXO

trust hope and love



Idag har jag varit med Tyra i stan och letat julklappar, hämtat mina glasögon (ni ska få se mig i dem snart) och ätit typ hundra pepparkakor eller något sånt. vill tipsa er om en liten rolig julklapp som är helt underbar och utmärkt för den lilla plånboken :)  ni hittar dem här och här .
Nu ska jag redigera klart bilderna på mig & mina glasögon så håll utkik..

XOXO

christmas only a few days away.


 
idag hade jag min sista vanliga dag i skolan, så skönt! imorgon ska vi städa och på torsdag är det avslutning, och det är bara 6 dagar kvar till julafton.. livet är väldigt bra ibland. nu har jag bara fullt upp med julklappar som alla andra antar jag, men det hör ju julen till? 
Jag har fastnat för den här artisten just nu ------> Miss Li – Tangerine Dream
ta det vackert! 
XOXO

lättnad.

 ig @shaannoont 

Åh himmel och pannkaka vad skönt att veta att man har gjort sin sista läxa för det här året! Jag har längtat så sjukt mycket efter det. Julavslutning har jag på torsdag så det är inte heller många dagar kvar i skolan. Hur dags slutar ni?
Nu är det fokus på att alla julklappar ska hittas och slås in på något fint sätt, än vet jag inte hur och jag har heller inte en enda julklapp färdig haha.
Förlåt för mitt försvinnande den senaste veckan (!). Nu är jag tillbaks.. och hoppas att snön återvänder väldigt snart! Vore ju pricken över i:et med en såndär glittrande vit jul.. inte sant?

XOXO



well it's snow Kiara.

 

min lilla katt har aldrig sett snö och det var så himla gulligt.
förlåt för den dåliga uppdateringen men nu är det bara 3 dagar kvar i skolan och sen är det jullov. det ska bli bäst!

XOXO
 

do you remember?




åh absolut sötast idag :) från min tumblr, här.

XOXO
 

10.12.12



sjuk hemma idag. imorgon har jag musikprov så nu får det bli lite plugg på det. åh det går inte att beskriva hur mycket jag längtar till jullovet!

XOXO

oh my heart goes boom.




hade mina mysiga strumpor idag / små tassar i snön  / min lunch: tomatsoppa

Jag såg precis sista avsnittet av Solsidan vilket jag är lite ledsen över men åh det är ju bara så bra! 
Nu: dricka ingefära té för min hals... vill inte bli sjuk nu. 
Hoppas att er söndag har varit fin! 

XOXO

elva frågor.


Fick ju elva fina frågor från Irma för ett tag sedan som jag nu äntligen har svarat på. Hoppas att ni gillar det! 


1. Vilket är ditt starkaste minne från när du var liten?
Oj haha det här var ingen lätt fråga.. Jag har faktiskt ganska många men ett är när jag fick min allra första katt, Nemo. Åh han var så himla liten och första natten sov han i mitt rum. Jag sov inte på hela natten för att han klättrade på allting och jamade sådär ynkligt som kattungar gör. Men jag var väldigt lycklig minns jag.
2. Dina favoritskor, och var har du varit med dem skorna?
Skorna på bilden ovan är definitivt mina favoriter just nu. Jag har varit med dem på alla möjliga ställen i Göteborg. I Skolan, stan och på landet faktiskt. Lite överallt!
3. Beskriv en speciell resa som du varit på.
När jag var fyra år var jag med min familj på en resa i England. Vi hade hyrt en husvagn och med den åkte vi runt till typ alla våra släktingar. Det var verkligen en speciell resa som faktiskt var väldigt rolig. 
 4. Den låten som gör dig gladast.
The Jam – Town Called Malice
5. Beskriv en av dina vänner.
Irma är en så himla härlig person. Hon är så snäll, sjukt rolig, fin och har jättefin klädstil. En vän som man kan prata med vad som helst om och en vän man vill ha hela livet. :) 
6. Var vill du helst bo av allt bo när du blir äldre?
I ett fint hem, i en vacker stad med en utsikt som sträcker sig långt. Kanske Paris eller London. 
7. Den finaste saken i ditt rum.
Min lilla drömfångare.
8. Vilken är din favorit dricka?
Åh.. det är nog té om det ska vara något varmt. Och om det ska vara en kall dryck så måste jag nog säga lemonaden på sommaren..9. Allra bästa känlsan.
Att känna sig lycklig. De ögonblick då man inser hur bra livet är. 
10. Vilken är din favoritårstid, varför?
När jag var liten var det sommaren för det då var det min födelsedag haha.. Men jag har faktiskt ändrat mig. Jag tycker om vintern jättemycket. Man kan klä sig i stickade ting och snön lyser upp allt så fint. Mörkret gillar jag likaså, då alla mysiga jullampor sätts upp. Sen ger ju julen ett stort plus i kanten för den är så mysig!
11. Den bästa boken?
 Sanningen är att jag inte har läst böcker på hur länge som helst.. dock när jag var liten var mina favoritböcker Fem-gänget av Enid Blyton. Jag tyckte om dem så mycket att jag till och med har hela samlingen hemma!

XOXO

there is no truth.


FINALLY FRIDAY. på denna vackra vinterdag var jag i skolan, dansade, och avslutningsvis blev det sushi-mys. så gott!
hoppas att er dag var lika solig och fin som min.
imorgon ska jag upp och dansa från tio till två, som jag nu känner att jag typ inte orkar. Men det brukar vara så och sedan när man står där i danssalen.. försvinner alla bekymmer och man får världens energi. det är bland det bästa jag vet! 
nu ska jag ta och leta saker till min önskelista... har ni några tips? :)

XOXO

söndags shoppingen


Jeans - Topshop & Knitted från Weekday.
Kjol från Monki (typ min första någonsin!) & tights från Topshop.

XOXO

vinterland

 



Five simple rules for happiness:
1. Free your heart from hatred
2. Free your mind from worries
3. Live simply
4. Give more
5. Expect less
 
XOXO

doing what we love gives us a meaning with life






redigerade den här otroligt mycket.. men det är så himla kul! Vad tycker ni om resultatet?

XOXO

the very first snow

 

 
arrived on the 3rd december. 

XOXO

new in...

vart i stan idag och hittade några fina grejer som jag någon dag snart kommer att visa upp här! hoppas att ni har haft en mysig helg med första advent och allt :) godnatt på er XOXO


first ♥ december

 
nu är det bara tjugofyra dagar kvar till julafton och julkalendern har börjat.
man tjuvstartar med pepparkakor, glögg och lussekatter.
det går inte alltid som man har tänkt sig. men det ordnar sig ju ändå. 
och jag går runt i den här mysiga stickade tröjan idag och taken är vita av glittrande snö. 

XOXO