And it was not your fault but mine



Lite fint på balkongen har vi nu gjort. Och för övrigt.. ja det är ju Valborg! Hoppas att eran kväll blir riktigt rolig och vi får hoppas att vädret håller i sig! Kramilikram!
- Shannon

Rolling stones




Hittade dessa två plagg när jag tog mig en runda i stan idag. Ett par blå blommiga, höga shorts och en topp med Rolling stones tryck på. Fint! 
- Shannon

I just can't control my feet




Nu känner jag verkligen att en jeansjacka inte hade vart fel.. det är så fint med jeansjacka och går nästan bra med vad som helst. Får väl se om jag hittar något i stan! Ha en underbar dag! (:
- Shannon

Sunshine



Jag har haft en underbar dag med världens finaste solsken. Hoppas att ni också har haft det. (:


- Shannon

In my own little world



Nu är det fredag och dessutom långhelg, härligt! Imorgon drar jag till Örebro och det ska bli riktigt kul och kameran följer med som vanligt. Nu: lyssna på musik samtidigt som jag tittar runt i bloggar och sånt där fint. (:

- Shannon

Somebody that I used to know




Love this song. I can listen to it any time.
Somebody that I used know - Gotye, Kimbra
- Shannon

Don't worry



Hemma efter en dag i skolan. Hade en sjukt bra strechlektion som jag önskar att man kunde ha varje dag. Kiwi är något som jag verkligen gillar just nu, sitter aldrig fel. ;) Kram<3
- Shannon

and you're not for every kind



- Shannon

We go down to the river



Heeeej finingar! Nu måste jag bara vara så där tråkig och prata om vädret, för det är så underbart! Sol och värme och körsbärsträden börjar blomma! Typ bästa tiden på året för det är så fint! (: Håller ni inte med? 
- Shannon

BEFORE vs AFTER



Här har jag b.l.a gjort bilden ljusare, lagt in en blå ton, lagt fokuset på kameran&mig och gjort bakgrunden mindre färgrik.




Denna bild har jag också lyst upp och minskat kontrasten lite. Efter det har jag lagt på lite skugga och sedan ändrat färgtonen m.m. Fokuset har jag lagt på balettskorna.

Vill ni se mer av när jag redigerar bilder, typ före- efterbilder som de här? Säg till om det är något ni vill att jag ska göra eller visa så får jag se vad jag kan fixa. (: Don't be afraid to ask!

- Shannon


Nemo goes 7





Idag är det ingen vanlig dag för det är Nemos födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra! :D


Jo, alltså Nemo är min första katt (som ni ser på bilden) och idag fyller han 7 år. Jag har tyvärr inte hittat någon present till honom (fy på mig!), men tänkte att han skulle få sig en smarrig måltid med lite ost&kalkon som han älskar. När jag kom hem sken solen underbart och jag fotade Nemo lite och OM han gillade det.. Japp! 

- Shannon

Swan



Tog den här för någon vecka sedan. Svanar är så vackra!
- Shannon

Read and follow:




Har fullt upp med plugg och ihopklippning av nyhetsprogrammet som ska redovisas på torsdag. Kram på er!

- Shannon

Ballet is a perfection



Köpte mig ett par nya balettskor från BLOCH idag. Gillar dem verkligen!
- Shannon


Never miss a chance to dance!


Bilder

Det blev tyvärr ingen dansträning idag :(! Så nu får jag hitta på något annat.. jag ska iallafall en sväng till stan och köpa några dansgrejer och jag vill så gärna ha ett par Levi's shorts till sommaren (får se om jag lyckas hitta det?). På de sista två bilderna ser ni Svetlana Zakharova som är så sjukt grym att jag inte finner några ord! 

- Shannon

Looking up to the stars are one of my favourite things



- Shannon xx

iPhone+Instagram this week



Heeeeeeeeeeej alla läsare! Har haft en härlig fredag med skola, (haha, inte så härlig dårå, men rätt soft), Instagram, Espresso House, firat (nu) femtonåriga Anna, och många skratt! Bjuder på lite bilder från Insta&iPhone nu då och följ mig gärna där! ;) Sov riktigt gott så ses vi imorgon efter/innan min dansträning! (:

- Shannon xx

Post delivery














Blev superglad när jag kom hem och såg att posten hade med sig ett paket från Happy Socks! Behövde ju som sagt nya. Och nu har jag det! :] Hur mår ni? Bra? Tänk er att det är fredag imorgon, åh vad härligt!

Btw, Picnik har lagt ner nu tror jag men Picmonkey har räddat mig! Typ samma, men bättre! ;]

- Shannon xx

Grey and cloudy but I'm still living my life



Den här veckan har gått sjukt snabbt. Imorgon är det redan torsdag och sen är det fredag. Hinner ju knappt med! Just nu, när jag tittar ut, är det verkligen totalt grått på himlen.. känns ju inte sådär värstans kul men jag har ett tips till er. Gå in här för att se något himla kul! Tycker jag iallafall. Hoppas att ni mår bra förresten, har inte skrivit det på ett tag. Okej nu ska jag sätta mig i soffan och se ifall det går något kul på TV. Nu för tiden finns det ju typ bara b-program.. haha.. 

- Shannon xx

Black with white spots



Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Äntligen har jag ett skal till min iPhone! Det kom på posten idag och jag köpte det ifrån merskal.se. Japp. Men nu måste jag plugga lite svenska tills imorgon samtidigt som jag drömmer mig bort till sommarlovet som börjar om 8 veckor! Känns ju grymt bra. 

- Shannon xx

Hello there





Heeej! Hemma och första dagen efter lovet är snart slut. Jag känner redan att jag kommer att ha sjukt mycket träningsvärk imorgon, hade nämligen dans idag för första gången efter lovet. Men det är ju härligt med träningsverk..
Dessa bilder tog jag i söndags och den här fågeln lekte modell framför kameran hehe. Nice ;)

- Shannon xx

Peaceful





Nu är jag hemma igen med en massa nya bilder! Vädret blev ju faktiskt ganska bra så jag är riktigt nöjd. Hmm, vad mer? Jo nu återstår det ju bara en massa jobb, nämligen att rensa och välja ut dem bästa. Här är bara en liten del av fotograferingen och inte den bästa heller.. så håll utkik i veckan!

- Shannon xx

Imagine a train that could take you anywhere

Sitter på ett tåg. Kommer att vara dålig uppdatering imorgon då jag inte är hemma. Jag ska ut och fota sista dagen på mitt lov och jag hoppas på bästa väder. Ha det fint så ses vi snart igen! (:

Bilder från iPhone, follow me on instagram, shaannoont

image descriptionimage description
image descriptionimage description

 


Can I come in?



- Shannon xx

okey, I must admit it's a bit funny



Nu har jag varit ute och sprungit (halft gått också). Märkte att min kondis är absolut på noll vad det gäller att springa. Fick liksom håll efter fem minuter. Hatar att alla ska stirra på en också, bara för att det inte är dem som tränar. Efter min typ 20-minutriga springning så gjorde jag lite magövningar och stretchade. Det gick bättre. Okej, jag erkänner. Erkänn det är sjukt tråkigt att läsa detta inlägg? Jo jag vet att ni tycker det, men har inte några bra bilder kvar just nu.. måste alltså ut och fota.. eller in.. om det ändå kunde bli fint väder.

- Shannon xx

See you later aligator in a while crocodile



Hej alla där! Om en liten stund ska jag ut och springa. Det var riktigt längesedan och jag behöver träna lite, hehe.. Idag har jag för övrigt inte gjort så mycket. Tittade igenom mitt fotoalbum och jag älskar att titta på gamla bilder! Man blir alldeles varm i hjärtat och det är så.. okej nu blev det lite väl poetiskt men ni kanske förstår vad jag menar?

Otis Redding – Stand By Me... grym artist!

- Shannon xx

I don't want you to be perfect, just to not try to be someone else but you



Photographer: My brother

Försovit mig. Frukost. Dusch. Bytte om. Buss. Hemma hos min roliga kompis Paulina. Goda pannkakor och te. Roliga klipp på youtube. Stan. Glass. Café och flummig filmning. Falafel. Hemma. Te. Soffan med mina finaste katter. 

- Shannon xx

A cup of Tea





Is never wrong.

- Shannon

It's a new dawn, a new day, a new life!






God eftermiddag folks! Idag har jag varit med finaste Anna och vi har gjort lite allt möjligt. Först bakade vi en kladdkaka som vi först trodde skulle gå åt skogen, för att liksom vad är: vispa tills det blir poröst? Förstår mig inte på sådana där baknings ord. Kan de inte skriva hur det ska se ut istället? Vi vispade iallafall lite hej vilt och det visade sig vara ett bra sätt då vi skulle smaka på kladdkakan. Kladdig och skit god var den! Så nu kan vi baka också, yeey. Vi hann också gå en sväng ute och jag lyckades få några fina foton på Anna, (hoppas att det var okej att jag la ut dem förresten). Jag tycker iallafall att dem blev fina! Så det så!

- Shannon xx

Birds flying high, you know how I feel



Vaknade strax efter nio idag och började dagen med en skål gröt. Riktigt längesedan så det var mumsigt! Tog mig en dusch, åkte in till stan med min bror och gick till några secondhand butiker med paraplyer i luften och en hand på min hatt så att den inte skulle flyga iväg, den försökte typ fyra gånger. Efter det gick vi på bio och såg The Hunger Games som var helt okej tycker jag, påminner mig lite om Harry Potter (fast Harry Potter är mycket bättre).. kanske? I vilket fall som helst är det alltid lika kul att sitta i en biosalong.. man får en najs känsla, typ spänning/mysig/förväntansfull.. nåt sånt iaf! ;) Sedan åkte jag med min pappa och bror till flygplatsen där min bror flög tillbaka till London. Hoppas att ni mår bara bra! Förlåt för dålig uppdatering har ju inte varit hemma så mycket idag så det är därför, plus att mobilen dog på det! Pricken över i:et kallas det!

- Shannon xx


Let's get lost



Hej. Fina och färgglada skor är något jag skulle vilja ha.. kanske inte just de här som är från 1/have2have och 2&3/Scorett, men liknande, vad tycker ni? Hoppas iaf att ni mår fint!<3 Och juste, vad tycker ni om den nya headern? (:

- Shannon xx

Just like in the Old Days


Photographer: My brother

Vaknade sent idag och efter det har jag typ bara seegat framför datorn och TV:n.. Så himla tråkigt väder ute så man får inte lust att göra nånting.. hmm... har ni hittat på något kul idag?

- Shannon xx

4 pics of me 4 you



Photographer: My brother

Köpte mig en hatt idag och jag är kääääär i den! Och sen köpte jag också en klänning som är underbar! 
//Skjorta-Carlings//Klänning-Monki//Hatt-Monki//Solglasögon-?//

-
Shannon xx

Instagram



Nu har jag också skaffat Instagram och jag heter shaannoont där, så det är bara till att börja följa! ;)

- Shannon xx

It's a beautiful day


^^det är faktiskt ingen gammal bild, tog den igår då det Snöade, ja tro det eller ej men det gjorde det^^

Gooodmorgon! Om ni inte har tittat ut än så gör det för det är såå fint väder! Om en liten stund ska jag till stan och se om jag kan hitta något fint.. vill speciellt ha en skjorta från Monki, får hoppas att den finns kvar. ;) Funderar på att ta med kameran......................hmm.................aja vi får se, den är ju trots allt lite jobbig att strosa runt i stan med..... ;)

- Shannon xx

Happy Easter!

Idag har jag varit på Påsk-lunch/middag hos mormor och morfar..









Till efterrätt åt vi äggliknande bakelser.. (rulltårta, grädde och persikahalvor)







Innan det var dags att åka hem, gick jag ut med kameran..











Och efter det, åkte vi hem och jag har typ bara slappat sen dess. Hoppas att ni också har haft en härlig dag och mumsat i er lite påskgodis, som jag inte alls har gjort XD, och ni får ha en fortsatt toppen kväll! (:

- Shannon xx

You better hold on, please don't, don't let me go





Black scarf #Stockh lm // Blue jumper #Blueprint

Detta hittade jag på Freeport idag. (: Nu ska jag ta och påskpynta lite med det jag hittar här hemma.. trots att det inte är något man får lust på när det snöar utanför fönstret.. hehe, lite konstigt är det allt. ;) Ha en riktigt go fredagskväll och hoppas att ni alla mår fintfint!

- Shannon xx

Le petit café




En mumsig lunch och efterrätt tog vi efter Freeport. 

- Shannon xx

A day at Freeport





















Heeeej! Här är lite bilder från när jag var på Freeport.. visar vad jag köpte och så sen! (:

- Shannon xx




Lite fjädrar, påskägg och Skärtorsdag




Imorgon ska jag till Freeport, kanske hittar något kul där?.. OM jag gör det så kommer jag självklart att blogga om det! ;) Och jaa inte har jag mycket mer att säga förutom är att det är så skönt att ha looooooov! Eller vad säger ni?

- Shannon xx

Mudcake and tea seams like a good start





Nu har jag äntligen lov och det är så underbart! Tog mig en fika på stan med en kompis efter skolan och mums vad go kladdkaka Espresso House har, rekommenderar den starkt! Det vart ju en bra start på lovet tycker jag! Hur som helst var det bara mobilen som följde med så därför blir det bara mobilbilder..

- Shannon xx

One day you'll be the one who's standing here



Hej. Jag är. Nå vad ska man säga.. imorgon har jag lov! GRYMT! (:

- Shannon

Only one day left..

..tills jag har påsklov, så underbart! Ursäkta för sena inlägg, har pluggat till ett prov som jag ska ha imorgon vilket säkert kommer att gå jättebra *inte alls ironisk*.. Nåja hoppas att ni mår bara bra och sov gott!

- Shannon xx


New in from London









- Shannon xx