That's the way aha aha I like it



Allt detta önskar jag att jag hade.. Vinröda converse, så snyggt! Ray Ban, bästa! Dr. Martens väska, I'm in heaven! Monki skjorta, så himla cool! Jaja, nu är jag iallafall hemma efter typ 3-4 timmars dans/repetition som gick si sådär. Efter det tog jag mig en Fanta lemon som jag älskar och nu ska jag göra något tråkigt, gissa en gång! Haha, men ni får ha det fint och hoppas att ni har haft en makalöst bra dag! Erkänner att jag överdrev lite där..

- Shannon xx

den trettioförstamars tvåtusentolv















Tog mig en liten morgonfotografering då jag var uppe ganska tidigt.. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska till Operan och dansa! Hörs sen! (:
- Shannon xx

Nu är det fredagsmyyys om det är så det sista jag gör!




Wiiiiihoooo! Veckan har kommit till sin höjdpunkt! Friday :D Ikväll kommer min syster hem med några vänner och det ska bli så kul för att det var typ jättelängesen vi sågs! Och imorgon kommer min bror hem från London som jag inte heller har träffat på jättelänge! JAG ÄLSKAR DENNA HELGEN! <3 Och på söndag ska jag äta fish and chips och jobba lite, kan det bli bättre? :D 

Det blir väl lite Let's Dance ikväll även ifall det inte är så bra och en Marabou Digestive, tog kort på en annan hehe men det är Digestive som gäller.. mmm! :P Imorgon ska jag dansa på Operan och sedan kanske göra ett reportage i stan, så då blir det lite fräscht med nya bilder på bloggen, grymt! :P Ha det underbart! <3


- Shannon xx

oops!



Ojjdå! Har märkt att min blogg kan ju typ bara ses rätt i Google Chrome, den webbläsaren som jag använder. Gick in på bloggen i Mozilla Firefox och det ser ju bara för konstigt ut. Nåja bara så att ni vet, så ses den alltså bäst i Google Chrome, men ska försöka fixa detta i helgen eller under lovet! ;) Godnatt på er! xx

- Shannon xx

If you don't know where you are going, any road will get you there.



Hej alla läsare! (: Just nu sitter jag med datorn i knät och gör lite olika saker.. som typ att kolla bloggar och göra lite tråkigt plugg. Idag har jag bara en teorilektion vilket var riktigt najs! Istället så träffades jag och några andra från klassen hemma hos mig för att börja filma till vårat nyhetsprogram med reklam, riktigt kul! Jag gillar verkligen sådana arbeten och vi ska också ut på stan och fråga helt random personer frågor! (: Det jobbiga är bara att klippa ihop allt sen men det kommer nog att gå bra! :P

Imorgon är det fredag 'LOVE IT' och sedan helg med roliga grejer. Längtar såå! Jaja, hoppas att ni mår riktigt bra och har haft en härlig dag! (:

- Shannon xx

one of those moments you wish that you had your camera in hand



När jag är påväg till skolan på morgonen och hem på eftermiddagen, så önskar jag så att jag var ledig och hade kameran i handen, men i verkligheten är det bara mobilen. Har ni också känt så någon gång?

Ha det fintfint och sov super gott när det är dags att sova! (:

- Shannon xx

me exploring the USA



Hemma från en dag i skolan som slutade med en skit kul danslektion! LOVE IT! (: Nu ska jag (bara) göra klart och öva på en redovisning tills imorgon som handlar om en 'drömresa' till USA.. och bilderna ovan (inte tagna av mig!) är typ det jag ska visa imorgon i ett bildspel. Plus att jag ska plugga till ett biologi prov tills imorgon. LOVE LIFE! 

- Shannon xx

wierd eyes



Är hur trött som helst och ska gå och lägga mig jättetidigt.. ska nog inte skriva mer än så för det lär inte bli något kul. Nåja, hoppas att ni har haft en finfin dag! 

- Shannon xx

Something that makes me happy is Happy Socks




On my wishing list! (:
Find the socks here.

- Shannon x

det är ju bara våffeldagen en gång om året







Jag kommer nästan inte ihåg senast jag åt våfflor. Eller jo, det var på Liseberg för typ 1 år sedan haha. Och mina minnen av våfflor är inte dem finaste men det gick ju faktiskt ner, och det är ju bara våffeldagen en gång om året.. Plus att idag är det såå fint väder så jag satt på balkongen och åt med solen i ryggen. Hur härligt är inte det liksom? (: Nåja, har ni ätit några våfflor idag?

- Shannon xx

We just lost some time

Första mobilinlägget med en jättevacker bild på min kära biologi bok! (: Hoppas att ni inte har glömt att ställa om klockan en timma framåt, trots att det verkligen inte är något man vill göra.. Aja vi hörs senare!(:

- Shannon xx


yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, and happy birthday sister!




Äntligen får jag se vårblommor med egna ögon! Förutom att jag har tittat på blommor har jag inte gjort så mycket idag, vart vääääldigt trött. MIN DAG I KORTHET:
Jag har ringt och grattat min fina syster som fyller år idag GRATTIS GUMMAN!<3, handlat mat (världens roligaste grej), konstaterat att jag måste köpa nya strumpor för jag har nämligen hål i varenda en och här hittar ni mitt favoritmärke på strumpor, försökt göra lite läxa fast det har gått mindre bra, och ja, nu sitter jag här och skriver.
Kul dag eller hur? Nej inte direkt men det blir det iallafall en riktigt go middag och kanske lite bakning senare. 

Hur har eran lördag varit än så länge? (:

- Shannon xx

When you do your best, but you don't succeed. And when you get what you wan't, but not what you need.




Fredagens inspiration! Idag har det verkligen varit som en sommardag, och nu känns det som en sommarkväll, underbart. Hoppas att ni har haft en fin dag och att ni får en mysig kväll! //Alla bilder från weheartit//

- Shannon xx

All life is an experiment. The more experiments you make, the better – Ralph Waldo Emerson.



Ja vad ska man säga, det är så UNDERBART väder ute! Och dessutom är det fredag. Jippi! 
Jag önskar er en hejdundrans bra dag! (:

- Shannon xx

Here comes the sun



//Shannon xx

when something is just around the corner, that's when you miss it the most





Åh vad jag vill ha sommar nu. Det konstiga är att det verkar som om alla andra har hittat små vårblommor ute, men jag har inte skymtat en enda. Det kommer väl snart men det är lite smått irriterande. Hoppas att solen skiner lika fint på er som på mig idag!

//Shannon xx

outfit #1



Hej på er igen! Gjorde en liten sommar outfit, allt är från Monki förutom solbrillorna då, Ray Ban. (: Vad tycks?

//Shannon xx

iphone 4



Jaha, nu är man ägare till en Iphone 4 då. Och nej, inte 4s, men vem använder den där Siri ändå? (:
Kommer ett till inlägg under kvällen, så håll utkik!

//Shannon xx

Bittersweet memories




Trött. Trött. Och mer trött. Ja, ni hör ju vad jag är. Men livet rullar på ändå och vi måste se framåt.
Sov riktigt gott nu när ni går och lägger er! Imorgon blir det kanske ett outfit-inlägg + en bild på en överraskning som kom med posten idag! (:

//Shannon xx

I feel free like the bird above




Jag känner mig GLAD. Och på något sätt FRI.

'Back to reality' är det som gäller nu, vilket gör mig mindre glad, men måste man så måste man. Alltså, det står Biologi-plugg på schemat, men med en varm choklad blir det mycket bättre! Hoppas att ni har haft en UNDERBAR dag och att ni vaknar upp imorgon med ett leende på läpparna. 

/Shannon xx

roses are . .








. B . E . A . U . T . I . F . U . L.

Jag älskar rosor och alla sorters torkade blommor! Så fint! Vad tycker ni om det?
Har en länk med mig här också som jag tycker att ni ska gå in och gilla. Annars, ha det fintfint! (:

//Shannon xx

oh happy days



Tanken med denna bild var inte särskilt stor, så inga slutsatser här ´hehe! Min text blir roligare!
Idag har jag varit på stan med en kompis och det var sååå kul! Vi åt på Jensens hehe, och sen tog vi varsin Frapino på Espresso House. Sedan tog vi en runda på stan, blev trötta (iallafall jag), och skildes åt. Det var jättemysigt! Men, dum som jag är så orkade jag inte ta med kameran, så inga roliga bilder tyvärr. Sånt är livet och nästa gång får man tänka att det alltid är bra att ha med kameran. Nu är jag jättetrött och jag orkar inte skriva mer! Ha en finfin LÖRDAG, det ska jag! Kram<3

friday the 16th



Hittade dem här två nyss i min obäddade säng, busungar! . . men för söta. Nu blir det lite plugg och kanske en varm choklad..? Hoppas att ni får en fin fredag! <3

//Shannon xx

there are many ways of doing things in life



//Shannon

CHOKLADBOLLAR<3



Det är ju hur jobbigt som helst att vara sjuk och hemma. Vill så gärna börja träna igen och när man tror att man börjar bli frisk åker man på något annat. Sjukt. Aja, gjorde lite chokladbollar för att muntra upp mig lite. Imorgon hoppas jag på skola och i så fall måste jag typ börja plugga ihjäl mig till ett prov vi ska ha då. Vilken kul eftermiddag/kväll jag får! //Shannon

I fell in love with the seaside



Gjorde mig en smoothie idag med hallon, mums! ..fast jag måste erkänna att det blev lite surt så jag hällde i lite honung! (: Älskar smoothies för att: *Inga recept behövs, *man tar det man känner för och jag brukar antingen ta youghurt&mjölk eller glass&mjölk + *vad man hittar i fruktskålen/bär... (TIPS: Kiwi är gott att ha i).
//Shannon xx

little things are beautiful



The art is just to find them.

look at the stars, how they shine for you



Otroligt fint väder idag, man kan ju inget annat än att älska det! Studiedag på det också, blir ju liksom UNDERBART! Plus att jag inte har haft mycket feber idag! Sååå glaaad. (: Nu antar jag att man kan säga att våren är här, och gissa vad som händer näst. Jo jag börjar längta jättemycket till sommaren. Är det jag, eller känner ni också så?

Shannon xx


money can't buy us happiness



Jag har letat ihjäl mig efter iphone (4) skal idag.. men jag hittar inget bra. ):

Har ni några tips?

//Shannon xx

sleep, ice-cream and more sleep







Ännu en febrig dag för mig, vaknade med 40 graders feber så jag har inte gjort mycket alls idag. Jag har tittat på Animal Planet, haha, finns typ inget annat att välja imellan. Så antingen det eller barnprogram. Sedan somnade jag. Åt en Piggelin. Kladdade på min hand. Och sen mådde jag lite bättre så jag gick in på datorn. 

Vad har ni haft för er idag? (:

//Shannon

after eight



Nu är det fredagsmys framför TV:n med..



..och jag drömmer mig bort!



Kram!

dance is my obsession, my life



Här är några foton från Ballerina project och jag bara älskar dem! Nu ska jag ta och äta lite lunch, är hemma idag för att jag vaknade med 39 graders feber. :( Men det känns redan bättre, (dock efter några alvedon), så det är nog bara en snabb grej! //Shannon xx

sometimes you can't believe how sweet things can be



åååh, jag dööör så söt den här valpen är! Tyvärr är det inte min.. det är min kompis brors nya valp. (: Men visst är hon söt? <3 //Shannon xx

let's get lost, try to forget reality



LÄNGTAR EFTER SOMMAREN SÅ MYCKET!! men det är ju bara tre-fyra månader kvar. inte mycket alls!..eller?..xx

it will set you free




Lite inspiration på en tisdagskväll! Bilder: 1,2,3,4,5
Godnatt på er!<3 //Shannon x

look on the other side





En liten söt get jag fotade för två dagar sedan, ljuset var helt otroligt jättefint! Perfekt! Det kommer mer foton från den dagen framöver! Har ni haft en bra måndag? Min har varit helt okej, men nu är jag trött.. //Shannon x

new monki jeans






De här jeansen hittade jag inne på Monki igår. Vanlig jeansfärg, hög midja och rätt så tajta, perfekt nu till våren! (: Click here to see them! //Shannon

catkins







Några utav fotona jag tog idag.. mer kommer i veckan. (: Var i stan i eftermiddags också och hittade ett par jeans, men dem får ni se imorgon! Nu blir det lördagsmys med Nemo i mitt knä och datorn eller något på TV. //Shannon x

there's a fire starting in my heart




Dags för en fotopromenad, hej så länge!  //Shannon x

nature is the most valuable thing we have

Heej på er! Hoppas att eran dag har varit lika bra som min. Jag har nämligen haft en jättebra dag, dels för att jag slapp ett förhör och för att vi hade typ 2 timmars lektion, men utan någon som helst lärare! Kan ni tänka er, haha? :D Hittade en sida för ett par dagar sedan som heter picnik.com, och där har jag redigerat denna bilden. Rätt bra sida faktiskt, fast lite seeg.. på min dator iallafall. Men absolut värd en titt ifall ni inte har Photoshop eller något sådant. (tyvärr stängs tydligen sidan ner i slutet av april, så passa på nu!) Ha en mysiiiig kväll! Kram xx<3

Happy new month, March

Heeeej allihopa! Trots att det är 1 mars, har jag inte märkt någon skillnad. Skolan är den samma, och läxor har jag fortfarande. Konstigt. Fast lite ljusare ute har det ju allt blivit. Nu ska jag ta mig en kopp te och sätta mig med läxorna, usch längtar inte! :/ I helgen ska jag iallafall ut och fota och se vad våren har kommit med! (: Ha det bäst! xx<3