DET EKAR ÖVER HELA STADEN




- Shannon

IF YOU really WANT TO ACHIVE something, HAVE A clear MIND





Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Jag haft en bra dag förutom att jag är så trött att jag typ dör ,.  Men ska försöka lägga mig tidigare ikväll för att gå upp halv sju är inte sådär värstans kul  , och ha balett kl 8 på morgonen . mysigt . .  Men imorgon är det lite senare iallafall, kvart i 9 börjar baletten då (tror jag och hoppas!) .. yeeey "

Har ni det bra då ? Ifall ni känner att ni inte orkar mer och är trötta på skolan (vem är inte det?! xP) -  så är det bara att tänka att sommarlovet inte är långt borta .  Kommer bli så gryyyymt ! LÄNGTAR !

Fyller förresten 15 om ungefär en vecka .. NICE :) Fast tiden går så himla fort! Önskar att barndomen var längre för tänk liksom när man var fem år - man varken oroade sig eller tänkte på någonting . Livet var så enkelt då och nu är det så komplicerat . Men det är klart att det finns en massa fördelar med att bli äldre också :)

- Shannon

What you do on a Tuesday night





Tittar på William Spetz! Han är så himla bra, love him! Sån härlig humor :)

- Shannon

good night




Är rätt trött så ska snart gå och lägga mig. Vart sena kvällar i helgen och måndagar är alltid lite extra krävande. Sov sött!

- Shannon

If I go, will you follow ?





Har ni någon gång haft en massa tankar och kliar i era fingrar som vill få ner tankarna men sen går det liksom inte .  Det går inte att skriva ner  .  Det bara finns där  .  Så känner jag nu . En massa tankar men inget som går att skriva  .   

Jag kan skriva hur långt som helst nu känner jag . jag sätter inte ens stor bokstav i början av denna mening ,   men vem har sagt att man behöver det  ?   Man gör väl det man kännnnnner för . som nu . 

- Shannon

Who doesn't love dresses?




Ny klänning // Weekday . .  Perfect for the summer :)

- Shannon

Mothers day . What would I do without you?




Heeeej :) Ännu en vacker dag väntar på oss och dessutom är det Mors dag :) Ge er mor något riktigt fint och gör hennes dag underbar! 

I love you mum! 
- Shannon

there's a fire starting in my heart reaching a feverpitch it's bringing me out the dark




Skor//Sheinside.com - Shorts&toppar//topshop - Jumpsuit&Solbrillor//Monki                 - Vad tycker ni? :)

Imorgon blir det en runda på stan så får väl se om något av det här hänger med hem .  Fick lust att slänga ut min gaderob och gå och köpa mig en helt ny nu till sommaren. . men kom på att det går nog inte. Aja . Godnatt :)

- Shannon



He sat against a brickwall listening to his drug, music




Sååååååååå hiiiiiiiiiimla gööööööööööööttt! Idag var det min sista teori - dag ! Betyder alltså : INGA FLER LÄXOR ELLER PROV ! :) Jag tror att jag är den lyckligaste människan på jorden just nu .

Förlåt för igår, första gången jag har hoppat över att blogga , men jag satt liksom hela kvällen och pluggade till det sista provet jag hade idag och kände att jag inte hann helt enkelt ! Men förlåt för det ändå :)

Nu ska jag ha en mysig kväll och köpte även lite jordgubbar förut så det blir finemang :) 

- Shannon

You're not far away . That's all I can say .




Sommarlovet är snart snart här . Någon mer än jag som längtar såå sjuuuukt mycket ? :)
- - - Blir bättre uppdatering & nya foton på den fina som kommit nu med värmen i helgen. P R O M I S E. - - - 

Hejsvej leverpastej . 

- Shannon

Take me to a world with no homework.







Hej alla ni fina läsare! Hoppas att eran dag har varit bra :)
Lite mycket just nu och jag orkar inte skriva. Ni får ha en braaa kväll , hejdå . . .

- Shannon

oh god IT'S WARM




OMG säger jag bara. Det blev liksom sommar helt plötsligt. Kan typ inte fatta det. Såååååååååå Vaaaaarmt! Och nu åskar det . .  jag tycker att det är så mysigt när det åskar. Helt enkelt. NU ska jag pluuggaaaaa och duuuuuschaaaaaa :) Detta blev ett kooooonstigt inlägg. .  Hejdå !

- Shannon

Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in



Mitt upp i allt det tråkiga gjorde jag detta. Lite sant är det faktiskt men jag pluggar nog mer än vad jag visar ;) Man försöker verkligen hitta på vad som helst för att inte plugga, jag finner mig mest i mobilen. Rumble, Instagram, Youtube m.m. Aja nu ska jag plugga lite till. Blääääh. Hejdå :)

- Shannon

On our Earth, a dark shadow falls




Godmorgooooon! Sorry för uppdateringen igår, den blev ju inte bättre som jag sa, men jag var tvungen att plugga. Usch, det är så tråkigt att plugga men vad gör man ? Man kan ju liksom inte komma ifrån det så då är det bättre att köra på :) IAF. Tog lite bilder med iPhone igår, hann inte annat, och redigerade lite, okej mycket då,  och här ser ni resultatet! :D Jaja, det var det jag ville säga för den här gången. Ha en super dag :) 

- Shannon

THE REASON IS A SECRET THAT IS HARD TO FIND OUT



Idag är det inget annat än plugg som gäller tyvärr. Har två stora prov nästa vecka och ett är i Fysik så ni kanske förstår hur det ligger till. Hoppas att ni får en fin dag allesammans :)

- Shannon

AND THERE WENT MY FRIDAY



Bilder från min dag. Tågresa - Bilresa - Föreställning - Världens godaste pizza - Tågresa hem. Nu säger jag godnatt och hoppas att ni har haft en finfin dag! Vi ses imorgon då det blir bättre uppdatering också :)

- Shannon

HAVING A HOT CHOCOLATE AFTER YOU'VE BEEN OUT IN THE COLD



Godkväll alla läsare! Haha vad töntigt det lät.. äh, hej på er! Det blir bättre. Idag har jag bl.a sett Dark Shadows med Johnny Depp som har blivit min nya favoritfilm. Nej inte riktigt med jag tyckte den var sjukt bra! Gå och se den. Värt :) Och sen åkte jag hem i en fruktansvärd kyla, blåste typ bort! Med iskalla händer gjorde jag mig en varm choklad som var mycket god och varm. Hoppas att ni har haft en fin kväll :)

- Shannon

DARK SHADOWS




Ska kanske se den här imorgon. Den verkar ju ändå riktigt bra och jag älskar Johnny Depp så alla filmer han är med i är bra i vilket fall som helst. Har ni sett den? (: Nu ska jag gå till sängs, är sjukt trött. Så . . . goooodnaaaatt! 

- Shannon

Is there another world ?


Skor - Timberland // Jeans/Kavaj/Topp/Hatt - Monki // Tygväska - The T-shirt store // Sockar - Happy socks

Det blev ett O U T F I T  inlägg idag. Symetriskt och up-side-down. Vad tycker ni? 

- Shannon

TIPS : PICMONKEY







Heeeej igen! Tänkte komma med ett litet tips snabbt . . Picmonkey är en hemsida där man kan lätt redigera sina foton och det är där jag redigerar mina för tillfället. Aja, det var bara det jag ville tipsa om. (:

- Shannon

S M Å . L Ä T T A . M O L N



Ååh. Man blir så sur på detta väder. Grått och tråkigt, regnigt och mörkt. Jag hade iallafall tur när jag kom hem eller då jag öppnade dörren, började det precis att regna. Annars . . - Har sett på Top Model, pluggat Idrott, myst med katterna, tagit en kopp te.. 

Imorgon blir det sista skoldagen innan fyra dagars ledigt. H Ä R L I G T ! Fast ändå tråkigt då jag inte dansar . .  blää . .  men det kan behövas en liten paus från det också kanske. . .

- Shannon

Kan inte tänka , står bara här och ler





Fint körsbärdsblom, som alla andra också har tagit kort på och lagt ut på sina bloggar. Men det är såååå fint! 

- Shannon

HAVRE & HIMMELRIKE



Favorit te med Bageriets bästa, kan det bli annat än gott? (:

- Shannon

BUT YOU DIDN'T HAD TO CUT ME OFF






Har varit på Yoga för första gången idag och det var både avslappnande, lite svårt och jobbigt, men roligt faktiskt. Rekommenderar det! Efter dagens frukost blev det lite söndags städning så nu glänser mitt rum som en diamant. Shijojhkoh, överdrev bara lite grann där.. 

- Shannon

I want to travel the world




Nu börjar äppleträden att blomma. Så fint och somrigt! Tänk er att det knappt är en månad kvar till sommarlovet. Längtar tills man kan gå i shorts, en lätt tröja, converse, en glass i handen och de varma sommarkvällarna. 

- Shannon


When I try to walk straight, I always end up in a perfect circle






#iPhone bilder från idag&igår

- Shannon


Friday, I love you!



Wiiiiiihooooo! Hur är det med er? :) Hoppas att allt är fint! 

I skolan har jag börjat repetera en dans till låten "I gotta feeling". Riktigt kul! Efter att vi hade slutat så åkte några goa kompisar och jag in till stan och fikade, hehe brukar göra det på fredagar. Myyyysigt&kul. Och sen när jag kom hem så väntade färska jordgubbar på mig! Pricken över i:et! Sjukt goda dessutom. Mmmmm.

- Shannon

Thursday the 10th




SO TIREEEEEEED! Dock är det skönt med inga läxor tills imorgon iallafall. Naaaaajs!
- Shannon

IF THESE SERIES DIDN'T EXIST



I JUST LOVE THE SIMPSONS AND FAMILY GUY! <3

LITE MER MMM I LIVET






Wiiiihooo! Bestämde mig för att göra kladdkaka när jag kom hem (recept finns i tidigare inlägg) och det blev underbart gott. Så himla gott! Typ dog lite. Och grejen är den att det är så himla lätt! Om jag kan göra den så kan liksom vem som helst göra det, för att jag är för övrigt kass på matlagning och sånt där ;)

Aja, har tittat på The Simpsons också och lyssnat på go musik. Hoppas att ni har haft en fin dag!

- Shannon

JUST ANOTHER WISE SAYING




Något som är bland det finaste jag vet är gamla, rustika, brusiga bilder. Gärna med en text. Det är så fint tycker jag. Går knappt att beskriva. Nu ska jag gå och ägna min kväll åt fysik jjfepgascj9o, livet är så bra ibland.

- Shannon

ETT MÅSTE . . .



Makalöst god! Testa! :) 




Never give up the hope of your dream



OMG.. försovde mig till kvart i elva idag, och därmed missade jag simprovet. Åh! Jag blev så sur när jag vaknade och resten av dagen gick skit också. Not one of best days! :(

- Shannon

K I A R A





Idag fyller min lilla Kiara två år! Försökte ta en bild med henne men ni ser ju själva att det inte slutade speciellt bra.. hon blev typ rädd för kameran.. Stackarn! Aja, grattis gumman (:
- Shannon


Strawberry swing




Simprov. på. måndag. ny. bikini. behövdes. och. fyndade. detta. iPhone. skal. nöööööjd (:
- Shannon

MY VERY FIRST OWL RING






Hittade den här söta ringen idag när jag var i stan med Irma. Köpte även lite annat som ni får se senare..

- Shannon

So don't be afraid to let them show . True colours .





Typ världens finaste låt. True colours. Klockan har tickat 8 och fredagskvällen är här. Hittar ni på något kul ikväll eller blir det fredagsmys typ? Aja, nu ska jag kila ;) Ha det fint vad ni än hittar på!
- Shannon

...





udnhashdiaifhejekkifuwijaijsdadijeijfrwuhijsdnbvckwdnbuifjsjdisjiebf. Typ lite så känner jag nu. 

- Shannon

Thoughts



Massor av tankar far runt i mitt huvud. Imorgon har jag ett himla spanska prov som jag inte är redo för, men aja det går säkert bra. Och så har jag en så kallad uppdansning (man dansar en balettklass, våran är typ 2 tim., och så får man bedömning samtidigt), jag dör bara lite inför det. Måste tänka POSITIVT!
- Shannon

What a day for a daydream




Sitter och chillar (haha brukar inte använda det ordet men jag tyckte att det passade bra nu), på balkongen med galet bra musik och lite plugg
. NICE.
- Shannon

Hello May



Säger hej till Maj månad med den här bilden. Hoppas att ni får en superfin dag (:
- Shannon

Goodbye April



Nu säger vi hejdå till April och här ovan ser ni lite bilder från månaden som gått. Har hunnit med mycket, trots att det gick super fort! Aja, tiden flyger när man har roligt brukar man ju säga.. (:
- Shannon