Off to..

 
 
Just nu sitter jag nog på flygplanet till London. Där ska jag söka in till ännu en dansskola, men också lära en koreografi till vårens föreställningar. Ska bli sjukt roligt, hoppas att jag bara inte dör för att jag är ganska trött nu efter veckan i Sthlm och så. Jag vet tyvärr inte hur det blir med uppdateringen, hoppas att det finns wi-fi på skolan.. nåja annars ses vi på fredag. Ha det bäst hörrni :)
 
XOXO

the little things in life are the most important.

 
 
Are you remebering your memory jar?
I am.
 
XOXO

An apple a day keeps the doctor away.

 

#STOCKHOLM. I söndags var vi (Irma och jag) lediga och hade alltså ingen audition. Vi tog oss in till stan med tunnelbanan mot t-centralen och gick vidare mot hötorget. Lunchen blev en supergod sallad med valnötter, chevréost, rödbetor, ruccula och babyspenat och efter det åt vi en cheesecake/brownie muffin. Lyx-söndag! De två mittenbilderna är på vårt rum hos min gudmor där vi bodde, supermysigt.
 
XOXO

I'm back.

 
 
Nu har jag vart borta i Stockholm i en hel vecka som har varit jätterolig, otroligt jobbig och förväntasfull. blandade känslor med andra ord. Jag var nämligen på audition till Kungliga balettskolans gymnasium som pågick i en vecka. Efter varje dag som innebar en balettklass, modernklass/repetoar och en himla lång väntan, fick man ett brev där det stod om man hade gått vidare till nästa audition-dag eller inte. Jag har glada nyheter, att jag gick vidare varenda dag och har nu möjligheten att kanske gå på skolan! Är så glad och lättad och nöjd med denna vecka! 
 
Har ni haft en bra vecka? :) 
XOXO
 

Fettisdagen.

 
Hemmagjorda semlor blev det igår som alltid.. mums!
 
XOXO
 

see through.

 
 
Söndagsfynd:
Transparent t-shirt
Svarta monkijeans
Sidenaktiga svarta byxor
iPhone-skal
Från Monki alltihopa. Älskar deras kläder.. oftast (!) hahah.
XOXO

Wallflower.

 
Läser nu "the perks of being a wallflower" och den verkar riktigt bra. Jag har sett att den travar runt på tumblrbilder och bloggar. Kunde inte hålla mig så jag gick och köpte den, sådär lite random på en söndagseftermiddag.
XOXO

Museum.

 
 
Igår var min familj och jag på Rööhska museét. Rätt kul för att vara museum , för det har aldrig varit någon favorit hos mig hehe.. lärde mig en hel del om buddism osv, goodie good. Mer uppdatering blir det imorgon, har flera saker att visa er :) Planer för imorgon är först att dansa sedan att kanske gå på yoga (hoppas på att det finns någon drop-in klass) och sedan gå på bio och se Les Miserables. Ser framemot dagen! Godnatt.
 
XOXO
 
 

breakfast.

 
Jag är inte direkt någon morgon-människa hahah.. men whatever. vad brukar ni äta till frukost, är ni en morgon-människa? 
Min frukost:
grapefrukt/apelsin
& två-fyra finn crisp med tomat eller annat pålägg
 
XOXO
 

TIGER

 
En katt är det bästa husdjur man kan ha. Så är det bara.
 
XOXO

If you say A, you'll have to say B.

 
 
 
 
 
 
 
 
Dagens fråga: Vilken outfit föredrar ni, A eller B? ♥
 
Starta dagen med en god lördagsfrukost så kan jag lova er, att dagen blir lysande. Nu ska jag iväg och dansa, hejsvejleverpastej. 
XOXO

Marc Jacobs

 
Tjoo! Fredag dåra. Finns ett ord för det och det är: nice. Idag var det ännu ett nationellt prov och åh vad det är bäst att det är över. Känns riktigt bra. Annars då, pannkakor till lunch, fredags-kul-dans efter skolan och fredagsmys-pys. Imorgon blir det två timmars dans och sedan kommer min bor hem som jag senast såg i julas, it's just gonna be awesome.
Ps: this is my perfume. I really love it.
XOXO
 

favourite blogs.

 
matildaengdahl.se
 
 
 
tamigtillkrlek.blogg.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grymma bloggar. Random tips på en torsdagskväll, det gillar vi. 
 
XOXO

You make me smile everyday.

 
 instagram @shaannoont
 
Ännu ett nationellt prov avklarat, skönt som tusan. Lyssnar för övrigt snart sönder musik hahah, ser hur långt det håller, men det är så bäst. Jag älskar musik så himla mycket och det är så kul att upptäcka ny musik och även gammal. Kommentera er favoritmusik, vetja!
Smash Mouth – All Star // Rufus Wainwright – Hallelujah - från Emelies (min kompis) spellista. Thank you for that sweetie :) 
 
XOXO
 

tuesday.

 
 
Det är tisdag och jag är glad. Jag ska lägga mig väldigt snart för att vara utvilad till nationella prov i svenska imorgon. Jag har även köpt frukt som ska hålla mig fokuserad under tre timmar. Nåja, förut såg jag på senare delen av Jamie Oliver´s 15 min. meal, så bra! Man lär sig mycket av honom, tips om ni vill bli bra på att laga mat.. hahah
Nej nu ska jag ta en dusch innan jag lägger mig. Sov bäst och lycka till imorgon, till de som också är nior!
PS: ni har säkert märkt att jag nästan bara lägger upp svartvita bilder.. men åh är typ kär i det just nu! ni får stå ut med det hahah.. puss
XOXO

I want summer.

 
 
 
Jag har skaffat Polyvore, outfits och sånt kan man hitta där. Find me --> here. :)
 
XOXO

nio kronor, tack.

 
Good evening folks! måste bara berätta att jag knappt kan förstå att jag hittade dessa värmeljus"hållare" (?) för endast NIO riksdaler.. helt sjukt! aja haha, sitter nu och rättar några fel i en novell jag skrev och lyssnar på musik samt dricker en stor kopp english breakfast tea. (ja det är kväll och jag dricker morgonté. hahah sån är jag!)
 
Jessie J – Nobody's Perfect +++ Jessie J – Who You Are
 
XOXO

the sky cried for you as well as I did.

 
 
 
Idag vart jag en tur på Ikea och shoppade grejer till mitt rum. Det blev nya "tyll"-gardiner, nytt överkast, några förvaringslådor och en vit klädhängare. Jag har velat ha en sådan så länge nu och äntligen hittade jag en som passade alldeles jättebra i mitt rum. Funderar på att visa hela mitt rum för er, nu när det är lite nytt och fräscht? Maybe, maybe not.. 
 
XOXO
 

my own teenager post.

 
 
typ så. puss
 
XOXO

nyårslöften.

 
photos from my tumblr
 
1. Dina nyårs löften?
- komma i tid till skolan (har brutit det si sådär varje dag hittils hahah.. fy skäms)
- stretcha varje dag
- mindre sötsaker
- sova mer=orka mer
- kämpa allt för höga betyg, sista terminen i grundskolan nu ju!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Finns det någon som får dig att skratta varje dag? isåfall vem? 
hela min klass! den är kaos men samtidigt den bästa som finns. love you all! 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Är du kär? 
no. 
******************************************************************************************************************************
4. Rutin du gör på morgonen och på kvällen? 
Jag stiger upp vid kvart i sju på morgonen ungefär och börjar med att sätta på vattenkokaren. Gör några knäckemackor och skär upp en apelsin eller någon annan frukt och sätter mig ner och läser tidningen/läxor med glasögonen på. Bra start på morgonen! (är alltid själv, mamma går tidigare). Sedan tvättar jag ansiktet/tänderna kanske duschar och efter det väljer jag kläder på en röd sekund eller i en evigt, det vet man aldrig. Innan jag ger mig av till skolan ger jag mitt matvrak till katt frukost.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag kommer hem runt 18-18.30 på vardagarna och då äter jag middag. Sedan duschar jag och sätter mig någonstans med läxor och en stor kopp kvällsté, vanligtvis blir det chaité. Samtidigt lyssnar jag på musik och kanske bloggar, kollar instagram/bloggar och kanske något kul på TV.. stretchar lite och ställer klockan på 6.30. 22:30-23.00 - sover jag som en stock!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Den finaste resan du vart på? Parisresan i våras. Så mysig miljö och jag upptäckte så många nya och fina platser. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. Det vackraste du vet? (: åh.. får tänka på denna fråga, vädligt svår, finns så mycket vackert i vår värld.
 
Här är svaren på de sista frågorna jag fick vid frågestunden. Hoppas att ni gillar't ♥
 
XOXO