S.Taylor´s bakery

 
 
 
 
Fett nöjd med dagen. Bakade en cheesecake, nöttoppar och macarons alldeles själv! Mumma! Det är till firandet av min mormors födelsedag imorgon, hoppas att hon blir glad! Godnatt med er :)
 
X      O      X      O

a m e l i a

 
 
 
 
 
En av mina absoluta favorit koreografier, videon är också cool i sig!
 
X     O     X     O

In the postbox

 
 
 
 
 
1. Kom med posten idag!
2. Fotograferade den underliga solnedgången igår, och även den fick bli svartvit.
3. Nu ska jag fixa i ordning mig och gå och dansa i tre timmar, tagga!
 
X     O     X    O

Moving to Berlin.

 
 
 
 
Godkväll,
hoppas att ni mår bra. Just nu har jag ett litet dilemma, nämligen att hitta en lägenhet/ett rum/boende i Berlin inför hösten. Det är svårt att hitta något så om ni har några tips eller bra hemsidor jag kan testa vore det så snällt om ni ville dela med er av det. ♥ Puss på er!
 
X     O     X     O
 

no-bake cheesecake

 
 
 
 
S   O   U    R   C    E 
 
Den här fina cheesecaken (härifrån) ska jag baka till min mormors födelsedag, dock ska jag byta ut jordgubbarna mot passionsfrukt så den inte blir så söt, utan mer syrlig. Det är så kul att baka, vi får se hur det går!
 
X      O      X      O

G u t e n t a g

 
 
 
 
 
 
Sitter och lär mig ett nytt språk, nämligen tyska. Till hösten måste jag kunna någorlunda flytande tyska eftersom jag ska flytta till Berlin och gå i skola där. Det kommer bli tufft att bo ensam och fixa all mat själv, likaså kommer dansen att vara på en högre nivå. Dock gör jag inget annat än att längta till den dagen då jag flyttar!
 
 
X     O     X     O

Lite midsommar.

 
 
 
 
Min midsommar spenderades på kusten, i Falkenberg för att var precis. Det var väldigt blåsigt men mysigt ändå. Vi åt traditionell middsommar lunch, lekte lite lekar, skrattade och spelade spel (jag vann, wiiiiiii). Framåt kvällen tog vi fram vår lilla grill och hann precis grilla klart innan regnet kom. Resten av kvällen satt vi i husvagnen och spelade kort med en kopp té i handen medans vi hörde regnet smattra mot taket. ♥
 
X     O      X      O

By the seaside.


Är för tillfället inte hemma, men följ mig gärna på instagram! xx @shandongo


beauty.

 
 
 
 
 
Spontan fotograferade min superfina kompis Mpululu under skolresan, väldigt random haha. Dock tycker jag att bilderna blev rätt bra. Hon borde bli modell! :)
 
X     O     X     O

driven away by the ocean.

 
 
 
 
 
 
Så här kan det se ut när två bilder blir en. Idag är det fint väder och imorgon är det midsommar. Det ska firas med några fina dagar på kusten. Jag ser framemot att ta ett första dopp i havet.
 
X      O       X      O

daisies

 
 
 
 
 
 
 
 
Hola
Som ni ser har jag uppdaterat designen, dock finns det några finjusteringar kvar att fixa.
Blir nog en sak som görs imorgon. Det är så underbart att få planera sina alldeles egna dagar nu på sommaren. Idag har jag dansat, varit en sväng på stan med mamma, lagat en failig omelett och gått igenom bilder från de senaste dagarna. 
 
X     O      X      O

the best class

 
 
 
 
 
En del av bilderna från min skolresa i Marstrand. Jag älskar verkligen min klass och kommer sakna den enormt!
 
 
X      O      X      O

OFFICIALLY


..I have no more school! The feeling is unreal. SCHOOL IS OVER. x o x o


c r e e p e r s

 
 
 
 
U N D E R G R O U N D  £ 95.00
 
X      O      X      O

s w e e t 1 6

 
 
 
PART FIVE.
B-day dinner.
 
X       O       X      O
 

p a r t : f o u r

 
 
 
 
 
 
PART FOUR.
At "american cookies". Never tasted any cakes like these before, and they where to good to be true.
 
 
X      O      X     O
 

p a r t : t h r e e

 
 
 
PART THREE.
Fresh strawberrys and cherrys on a hight with my friends.
 
X      O     X     O 

g a m l a s t a n

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PART TWO.
Älskar gamla stan i Stockholm och en del av nationaldagen spenderade vi där. 
 
 
X      O      X      O

p a r t : o n e

 
 
 
 
 
 
 

 
PART ONE .
Photos from the day we took the train to Stockholm and when a few friends and I saw Juliet and Romeo at the Royal Opera House. It was amazing! 
 
X      O      X     O

happy ending

 


 
 

Nu är jag hemma från Stockholm! Jag är så sjukt trött men det var det värt, många fina och roliga minnen med min fina klass har jag fått med mig. I fredags fyllde jag ju år och jag hade en jättebra dag verkligen. Dagen bestod av balettklass, repetition, go-fika på american cookies, kompisar, italiensk middag, födelsedagstårta och ännu en rolig stund med kompisar. Här ovan ser ni några utav presenterna jag fick.
 
X      O       X      O

s i x t e e n

 

 

Today is my birthday, yey I'm so happy! Tonight I'm having an Italian dinner with my family + a few more and it's just going to be lovely. And btw, I'm having a great time in Sthlm. ♥

 

X     O     X     O


JULIA & ROMEO

 

 

Hej, jag gör bara ett snabbinlägg nu. Idag har vi haft general repetition (genomdrag) vilket gick okej på den sjukt stora scenen (kungliga operan) och ikväll såg jag och några fler på Julia & Romeo av Mats Ek, och jag finner inte några ord. Började nästan gråta under en pas de deux, så himla himla bra. Följ mig i Sthlm via ig @shandongo

 

X     O     X    O


s t o c k h o l m

 

X     O     X    O


yesterday

 

 
 
Hej kära ni,
Igår åkte jag in en sväng till stan och hittade efter många gångers provande, ett par älskade Levi's shorts! Åh, guuuud vad glad jag är!  Väl inne stan träffade jag min vän Anna, som nu är påväg till Polen på klassresa, lyllos henne! Aja... Sen träffade vi Irma, Tyra och Noah. Samtidigt hade det börjat (verkligen!) ösa ner med regn och vi blev så blöta haha. Man såg igenom mitt linne - märkte jag när jag kom hem haha och mitt hår fick sig en härlig dusch. Mysigt!
 Till kvällen kom min syster och vi lagade jättegod mat. Spenat-pasta, tzatziki, stekt sparris, paprika, lök och champinjoner och världens bästa ost - HALLOUMI. Seriöst, jag dör typ för halloumi! Efter det, framför TV:n med filmen Nathalie på, åt vi utsökta jordgubbar + passionsfrukt + en mörk mint choklad ruta.
 
BRA DAG, kallar jag det. Vad gjorde ni igår?
 
X      O      X      O